You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Over ons

thyssenkrupp Plastics Nederland verdeelt en bewerkt kunststof halffabrikaten en is met ruim 50 jaar ervaring in toepassingen in de industrie-, reclame- en bouwsector een toonaangevende leverancier op het gebied van kunststoffen en toebehoren.

Als onderdeel van thyssenkrupp Materials Nederland kunnen we beschikken over de mogelijkheden van een groot concern die we graag inzetten voor onze krachtige regionale service die zijn gelijke in de markt niet kent. In Nederland werken circa 1200 mensen bij een van de bedrijven die behoren tot thyssenkrupp AG.

Door een geïntegreerd internationaal logistiek systeem, kan lokaal worden geprofiteerd van een zeer breed gamma producten. Binnen onze onderneming volgen wij de procedures van het 6S kwaliteitssysteem, naast een ISO 9001 certificering, waardoor wij in staat zijn de hoge kwalitatieve eisen van de markt te garanderen.

thyssenkrupp Plastics Nederland is een divisie van thyssenkrupp Materials Nederland B.V. en kent de volgende diciplines

Meer informatie over ons kunt u vinden op één van onderstaande pagina's

Thyssenkrupp Plastics Nederland

Wij hebben diverse afdelingen met wie u direct contact kan opnemen.