You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Kunststof leidingsystemen voor industriële toepassingen

kunststof industriële leidingsystemen

Wij leveren diverse kunststof leidingsystemen die niet alleen voldoen aan alle wettelijke bepalingen zoals deze gesteld worden voor de chemie en industrie, maar ook de wettelijke voorschriften voor levering en verwerking van vloeibare, vaste en gasvormige stoffen. Onze meet & regelsystemen maken het mogelijk om uw processen te bewaken en indien nodig aan te sturen.

Duurzaamheid

Kunststof leidingen zijn ongevoelig voor corrosie en kunnen meestal probleemloos worden toegepast voor agressieve media. Daarnaast heeft kunststof bij de aanleg van het systeem al een gladde binnenwand. Dit zal naar verloop van tijd ook niet veranderen. Het zorgt voor een lagere weerstand en dus minder energieverbruik van de pompen. Kunststof is licht van gewicht, recyclebaar en bevat geen zware metalen. In vergelijking met stalen buizen zorgt het transport en toepassen van kunststof tot een reductie van CO2-uitstoot.

Zoek & selecteer het systeem en materiaal voor meer informatie

Wij hebben diverse afdelingen met wie u direct contact kan opnemen.