You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Kunststof kanaalplaten

thyssenkrupp Plastics kanaalplaten PLEXIGLAS of Makrolon

Of het gaat om de overkapping van uw terras, carport, veranda of pergola. Voor iedere toepassing vindt u hier de gepaste kanaalplaat in PLEXIGLAS® of Makrolon ® polycarbonaat.

Kanaalplaten, ook meerwandige platen en tunnelplaten genoemd, zijn vlakke transparante lichtplaten die uit minstens twee lagen kunststof met daartussen kleine tussenschotjes bestaan die naast elkaar open holle ruimtes vormen: tunnels ofwel kanaaltjes genoemd.

Bij ons vindt u kanaalplaten in twee verschillende kunststoffen: polycarbonaat en acrylaat. Elk met zijn eigen eigenschappen, waaronder: polycarbonaat overtuigt omdat het tegen UV-licht beschermt, flexibel, scherp geprijsd, maar vooral bijna onverwoestbaar is.

Acrylaat is bestand tegen uv-licht, heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid en lijkt erg op glas maar is daarentegen veel lichter van gewicht.

We zijn breed vertegenwoordigd bij Hout- en Bouwmaterialenhandels in Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u met veel passie verder met een juiste productkeuze, advies en montage instructies van onze kunststof kanaalplaat.

Meer informatie kunt u hieronder downloaden

Zoek & selecteer de gewenste vorm en materiaal voor meer informatie

MAKROLON® kanaalplaten zijn uiterst slagvast en breukvast en daardoor heel gebruiksvriendelijk. Het geringe gewicht vereenvoudigt de montage en laat een lichtgewicht onderconstructie toe. De meerwandige kanaalplaten voldoen aan de hoge eisen op gebied van isolatie en zorgen daardoor voor een aangename leefomgeving

De PLEXIGLAS® kanaalplaten zijn uiterst weersbestendig en isolerend. Hagel, storm en ijs kunnen haar niet deren. De platen zijn gemaakt van een speciaal versterkt acrylaat. De zonwerende platen beschermen tegen de hitte en zorgen voor aangename temperaturen onder het verandadak.

Het klikpaneel uit polycarbonaat is de beste keuze als U veilig, snel en goedkoop een lichtstraat of een zicht- en windscherm wil monteren. Of eenvoudigweg een overkapping wil maken. Dit alles zonder verbindingsprofielen! De panelen worden op dwarslatten gemonteerd en zijn daarom uitstekend geschikt voor de renovatie van bestaande golfplatendaken. Hierbij kan de bestaande onderconstructie doorgaans behouden blijven.

TK overkappingen, een compleet overkappingssysteem in één pakket - wordt geleverd inclusief de gewenste kanaalplaten, aluminium profielen en montagematerialen. Vergroten het woongenot van uw woning met de perfecte overkapping met de kwaliteitskenmerken van thyssenkrupp Plastics Nederland.

Wij hebben diverse afdelingen met wie u direct contact kan opnemen.