You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Kunststoffen voor contact met voedsel

Of het nu gaat om vlees, vis, brood, gebak of zoetwaren, het merendeel van ons voedsel wordt tegenwoordig geproduceerd met behulp van industriële machines. De hoge productievolumes mogen niet ten kosten gaan van de veiligheid. Daarom willen operators de gebruiksduur van hun productiefaciliteiten verhogen en de onderhoudstijden verkorten. Dat stelt ontwerpers op hun beurt voor de uitdaging om efficiënte systemen te ontwikkelen die ook onder hoge belasting betrouwbaar zijn. Regelgeving op het gebied van hygiëne en veiligheid moet ook worden overwogen.

Wij bieden ten behoeve van de voedingsmiddelen industrie een breed programma kunststof halffabrikaten. Variërend van standaard kunststof platen en staven tot aan bewerkte kunststoffen op maat. Denkt u hier aan kunststoffen voor snijtafels of snijplanken, kettinggeleiders, stootrails, machine afschermkappen, messenhouders, persmallen.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande mogelijkheden.

Wij hebben diverse afdelingen met wie u direct contact kan opnemen.