You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

PEI (Polyetherimide) staf

PEI (Polyetherimide) kunststof platen en staf materialen

PEI (Polyetherimide) is een amorfe kunststof met een groot prestatie- vermogen, welke de hoge prestatiewaarden van speciale kunststoffen koppelt aan de uitstekende verwerkingseigenschappen van technische kunststoffen. PEI is doorzichtig met een barn-steenachtige transparantie. PEI laat de unieke combinatie zien van een ongewone treksterkte en een hoge buigmodule, ook bij maximale temperaturen. Deze kunststof is hoog onontvlambaar, rookarm in geval van brand en verkrijgt volgens alle gangbare normen het hoogste niveau van moeilijk ontvlambaar zijn.

PEI is zeer geschikt voor technische onderdelen zowel in de  automobiel- en elektraindustrie als in de apparatenbouw met  hoge vormstabiliteit bij hoge temperaturen en inwerking van olie,  benzine en koelvloeistoffen.

PEI GF 20 en GF 30 zijn glasvezelversterkte typen, waarbij de voortreffelijke eigenschappen van PEI wat betreft een nog hogere stijfheid, maatvastheid en warmtevormbestendigheid worden verbeterd.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande mogelijkheden.

Wij hebben diverse afdelingen met wie u direct contact kan opnemen.