You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

HIPEX® (PET-G)

thyssenkrupp kunststof perspex plexiglas acrylaat staven

HIPEX® G zijn geëxtrudeerde polyethyleentereftalaatglycol (PETG) platen, die worden gekenmerkt door goede optische eigenschappen, eenvoudige verwerkbaarheid en zeer goede slagvastheid. Bovendien zijn HIPEX® G platen vlam vertragend geclassificeerd (moeilijk ontvlambaar, klasse B1), geschikt voor voedseltoepassingen en kunnen ze worden geprint met UV-uithardende inkt.

Speciaal voor toepassingen op het gebied van vacuüm- en thermovormen, zijn HIPEX® G platen de beste keus omdat ze niet kristalliseren en zonder voordrogen kunnen worden verwerkt (tijd- en energiebesparing). Dankzij de gemakkelijke vervormbaarheid biedt het materiaal ontwerpers en verwerkers verschillende mogelijkheden, van eenvoudige vormen tot complexe constructies.

De platen zijn verkrijgbaar met of zonder UV-bescherming. Naast de heldere en opaal witte versies zijn de platen ook in verschillende kleuren en designpatronen te verkrijgen.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande mogelijkheden.

Wij hebben diverse afdelingen met wie u direct contact kan opnemen.