You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

PPs (polypropyleen) plaat

PPs (polypropyleen) lage ontvlambaarheid kunststof plaat

PPs (polypropyleen) is een polypropyleen met lage ontvlambaarheid (DIN 4102 B1), dat vervaardigd is van isostatisch homopolymeer met hoog moleculair gewicht. PPs wordt gebruikt wanneer grote chemische weerstand en thermische weerstand vereist zijn in combinatie met lage ontvlambaarheid, bijvoorbeeld in ventilatiesystemen en in elektrotechniek. Verder heeft PPs goede verwerkingscapaciteit en heeft het een lange levensduur.

PP-s platen is een warmtebestendig kunststof plaat geschikt voor een continue gebruikstemperatuur tot 100°C en kan daarom langdurig worden gebruikt bij hoge temperaturen. Bovendien heeft PP-s een hoge oppervlaktehardheid die typisch is voor polypropyleen met een Shore-hardheid van 72. Als gevolg hiervan hebben de kunststofplaten van moeilijk ontvlambaar polypropyleen een hoge slagvastheid, wat een effect heeft op de lange levensduur. Vooral in de bouwsector, bij de constructies van brandbeveiligingsinrichting, worden deze eigenschappen benut.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande mogelijkheden.

Wij hebben diverse afdelingen met wie u direct contact kan opnemen.