You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Overkappingen

Zoek & selecteer de gewenste vorm en materiaal voor meer informatie

TK overkappingen, een compleet overkappingssysteem in één pakket - wordt geleverd inclusief de gewenste kanaalplaten, aluminium profielen en montagematerialen. Vergroten het woongenot van uw woning met de perfecte overkapping met de kwaliteitskenmerken van thyssenkrupp Plastics Nederland.

MAKROLON® kanaalplaten zijn uiterst slagvast en breukvast en daardoor heel gebruiksvriendelijk. Het geringe gewicht vereenvoudigt de montage en laat een lichtgewicht onderconstructie toe. De meerwandige kanaalplaten voldoen aan de hoge eisen op gebied van isolatie en zorgen daardoor voor een aangename leefomgeving

De PLEXIGLAS® kanaalplaten zijn uiterst weersbestendig en isolerend. Hagel, storm en ijs kunnen haar niet deren. De platen zijn gemaakt van een speciaal versterkt acrylaat. De zonwerende platen beschermen tegen de hitte en zorgen voor aangename temperaturen onder het verandadak.

Het klikpaneel uit polycarbonaat is de beste keuze als U veilig, snel en goedkoop een lichtstraat of een zicht- en windscherm wil monteren. Of eenvoudigweg een overkapping wil maken. Dit alles zonder verbindingsprofielen! De panelen worden op dwarslatten gemonteerd en zijn daarom uitstekend geschikt voor de renovatie van bestaande golfplatendaken. Hierbij kan de bestaande onderconstructie doorgaans behouden blijven.

Wij hebben diverse afdelingen met wie u direct contact kan opnemen.