You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Leadax® loodvervanger

Leadex loodvervanger

De toepassing van kunststof materialen als waterdichte aansluiting van bouwkundige onderdelen wordt meer en meer toegepast in de bouw. Naast het feit dat zeer makkelijk is te verwerken speelt ook mee dat er meer en meer traditioneel (blad)lood wordt ontvreemd van gebouwen vanwege de hoge metaalprijs. Dit word maar al te vaak ontdekt nadat er sprake is van een lekkage op het dak.

Leadax® is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Het heeft geen schadelijke effecten op gezondheid en milieu. Een tweede generatie loodvervanger die niet alleen lichter is in gebruik, maar ook nog eens goedkoper in aanschaf. Van spouwmuur tot aan schoorsteen, de toepassing en verwerking van Leadax® is identiek aan die van Lood. Zonder compromis!

Toepassingen Leadax®

Leadax® ziet er niet alleen uit als lood, het is ook nog eens op geheel dezelfde wijze toe te passen. Dat is overigens niet helemaal waar. Leadax® laat zich namelijk veel makkelijker en sneller bewerken dan echt lood. De verwerkingskosten dalen daarmee aanzienlijk. Van spouwmuur tot aan schoorsteen… Alles wat u met traditioneel lood kan, kan met Leadax® ook. Zonder compromis, of zelfs beter! 

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande mogelijkheden.

thyssenkrupp Leadax loodvervanger
thyssenkrupp Leadax loodvervanger

Wij hebben diverse afdelingen met wie u direct contact kan opnemen.