You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Dakshingles

thyssenkrupp Plastics dakshingles

Onze bitumen dakshingles zijn het ideale dakbedekkeingsmateriaal voor zowel nieuwe gebouwen als renovatieprojecten.
Ongeacht de stijl die je verkiest, garanderen wij een uitgebreid aanbod van dakshingles en accessoires die aan je noden zullen voldoen. 

Dakshingles is een uitstekend materiaal om bouwwerken met moeilijke details zoals dakkapellen, kilkepers, nokken, hoeken en rondingen mee te bedekken. Dit komt door de eigenschappen van shingles: licht qua gewicht, buigzaam en eenvoudig te monteren. Een dak bedekken met shingles is niet alleen decoratief, maar ook veel eenvoudiger dan het aanbrengen van dakpannen of een dakbedekking van bitumen.

thyssenkrupp Plastics dakshingles

Ceder shingles hebben in alle omstandigheden een warme en aangename uitstraling. Deze shingles zijn daarom een ideale oplossing voor zowel dak als gevel.

De Ceder houtblokken worden gehaald uit hernieuwbare, goed beheerde Canadese bossen. Het hout van de White Cedar boom is een van de duurzaamste en best isolerende houtsoorten en is bestand tegen insecten, zwam en rot; daarom wordt dit hout ook vaak gebruikt voor allerlei binnen- en buitentoepassingen zoals afsluitingen, palen, sauna's, kano's, tuintoebehoren en natuurlijk ook als shingles voor dak- en geveltoepassingen (chalets, poolhouses, woningen, ..). 

White Ceder behoort tot de duurzaamste houtsoorten. Cederhout is bovendien heel goed bestand tegen insecten, zwammen en vochtigheid.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande mogelijkheden.

3 tabs shingles thyssenkrupp
shingles
Cedar shingles
3 TABS shingles
Project shingles
Cedar dakshingles

Wij hebben diverse afdelingen met wie u direct contact kan opnemen.