Bouwfolie T200

Voor uw bouw- of renovatieproject bent u op zoek naar een juiste (tijdelijke) oplossing voor het beschermen van de constructie waaraan u werkt. Wellicht is bouwfolie T200 wel de materiaalsoort die het antwoord op uw hulpvraag is. thyssenkrupp Plastics weet als geen ander hoe fijn het is om deze bouwfolie te kunnen inzetten bij bouwprojecten. Daarom leveren we deze folie dan ook vaak bij projecten op locatie. Ontdek de voordelen van deze bouwfolie.

Wat is bouwfolie T200?

Bouwfolie T200 is een soort folie die vaak wordt gekozen bij bouw- en renovatieprojecten. Waarom? Deze folie is ontzettend sterk en brengt nog vele andere voordelen met zich mee. T200 staat voor de dikte van de folie. Dit betekent dat de bouwfolie 200 micron dik (T is thickness) is. Eén micron is een duizendste millimeter. Bouwfolie met een dikte van T200 is dus 0,2 millimeter dik. Deze dikte zorgt ervoor dat de folie stevig is en veelzijdig ingezet kan worden.

Wat zijn de voordelen van bouwfolie die 0,2 mm dik is?

Deze soort bouwfolie wordt voor diverse doeleinden ingezet. Denk hierbij aan bouwfolie T200 als tijdelijke dakbedekking of als bescherming van isolatiemateriaal. Ook kunt u deze folie gebruiken voor het afdichten van kieren en naden in daken en muren. Bouwfolie met een dikte van 200 micron heeft namelijk meerdere voordelen, waardoor deze folie geliefd is bij diverse specialisten in de bouw.

Zo kunt u denken aan voordelen als:

  • Gebruiksvriendelijk: deze bouwfolie kunt u gemakkelijk gebruiken, waardoor u tijd bespaart.

  • Waterdicht: de bouwfolie is waterdicht, waardoor er geen regen of ander soort vocht het bouwproject kan binnendringen.

  • Duurzaam: de folie gaat enorm lang mee, want deze bouwfolie scheurt en slijt nauwelijks tot niet.

Neem contact met ons op voor de beste bouwfolie

U wilt graag bouwfolie T200 gebruiken voor uw project. Neem dan gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij leveren kunststof halffabricaten door heel Nederland en komen graag met alle benodigdheden naar de locatie van uw project. Zo kunt u met een gerust hart verder aan de slag met uw bouwopdracht!