• Home
  • Polycarbonaat kanaalplaat 32mm

Polycarbonaat kanaalplaat 32mm

Een polycarbonaat kanaalplaat van 32mm is een zeer populaire keuze bij bouwprojecten. Waarom? Deze materiaalsoort staat bekend om zijn bijzondere sterkte en hardheid. Bij thyssenkrupp Plastics weten we alles over kunststof halffrabrikaten. Wij zijn dan ook een zeer toonaangevende leverancier op het gebied van kunststoffen en toebehoren. Met ruim een halve eeuw aan ervaring in toepassingen voor de bouw-, industrie en reclamesector kunnen we u de beste oplossingen bieden voor uw project.

De specificaties van deze sterke materiaalsoort

Eén van de grootste voordelen van een polycarbonaat kanaalplaat van 32mm gebruiken, is dat deze sterk is. Deze kanaalplaten zijn transparant en bestaan uit minimaal twee kunststoflagen met daartussen kleine tussenschotjes. Door deze tussenschotjes heeft de vlakke kanaalplaat een unieke structuur die, naast sterk, duurzaam en lichtdoorlatend is. Aangezien zulke kanaalplaten bestaan uit thermoplastisch polymeer, is iedere polycarbonaat kanaalplaat tot wel 250 keer sterker dan glas. In ons brede assortiment vindt u zeker de plaat die past bij uw specifieke wensen.

Waar gebruikt u een polycarbonaat kanaalplaat van 32mm voor?

Vaak worden polycarbonaat kanaalplaten gebruikt als dak. Denk aan een dak voor de overkapping in de tuin of van een aanbouw aan het huis.  Daarbij heeft u de keuze uit helder, opaal of zonwerend Makrolon® polycarbonaat. Deze materialen laten licht door en hebben elk nog andere prettige specificaties. Zo zijn de materialen bijvoorbeeld weer- en hagelbestendig, goed tegen brand en/of buitengewoon breukvast. Dat is fijn, want dan weet u zeker dat de polycarbonaat kanaalplaat van 32mm het hele jaar door mooi blijft en tegen een stootje kan.

Bestel uw benodigdheden bij ons bedrijf

Wilt u meer informatie over de polycarbonaat kanaalplaat van 32mm of heeft u behoefte aan een sparringpartner voor uw bouwproject? Onze experts denken graag met u mee over alle benodigdheden voor uw project. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar bouw.plastics.mx.nl@thyssenkrupp-materials.com of door te bellen naar 0165 - 585634.