• Home
  • Polycarbonaat kanaalplaat 16mm

Polycarbonaat kanaalplaat 16mm

U bent voor uw bouwproject op zoek naar een polycarbonaat kanaalplaat van 16mm. Bij thyssenkrupp Plastics kunt u terecht voor allerlei soorten bewerkte kunststof halffabricaten. Wij hebben al een ruime eeuw ervaring in toepassingen in de reclame-, industrie- en bouwsector en mogen onszelf een toonaangevende leverancier noemen op het gebied van kunststoffen en toebehoren. Wij staan voor kwaliteit én service en bieden u een passende kunststofoplossing.

Hoe sterk is een polycarbonaat kanaalplaat van 16mm?

Als u kiest voor een kanaalplaat van 16mm én polycarbonaat, maakt u daarmee de keuze voor een zeer sterke materiaalsoort. Deze kanaalplaat bestaat namelijk uit meerdere lagen polycarbonaat met tussenruimtes die ervoor zorgen dat de plaat een sterk geheel is. Bovendien is deze plaat niet alleen sterk, maar ook een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld massieve platen van polycarbonaat. Zo bieden de polycarbonaat kanaalplaten van 16mm een heel interessante prijs-kwaliteitverhouding, waarbij u tevens verzekerd bent van een hoge kwaliteit.

Zo kunt u de polycarbonaat kanaalplaten gebruiken

Gebruik deze platen voor diverse doeleinden. Zo kunt u kiezen uit een heldere, opalen of zonwerende Makrolon® polycarbonaat kanaalplaat, ook van 16mm. De platen hebben elk eigen prettige kenmerken. Denk aan een licht gewicht, hoge transparantie, hoge breukvastheid en weer- en hagelbestendigheid. Hierdoor kunt u deze kanaalplaten gebruiken als bijvoorbeeld overdekking in de tuin of bij een uitbouw. Bij thyssenkrupp Plastics heeft u de keuze uit een ruime keuze aan maten en vormen, dus u slaagt zeker als u een plaat van 16mm wenst aan te schaffen.

Benader ons voor een kanaalplaat voor uw bouwproject

Wilt u graag een polycarbonaat kanaalplaat van 16mm bestellen en verzekerd zijn van de beste kwaliteit? Neem dan gerust contact op met thyssenkrupp Plastics. Wij denken graag mee over de benodigdheden voor uw bouwprojecten en leveren met plezier alle juiste materialen. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar bouw.plastics.mx.nl@thyssenkrupp-materials.com of door te bellen naar 0165 - 585634.