• Home
  • Plexiglas golfplaten

Plexiglas golfplaten

Plexiglas golfplaten worden ook wel acrylaat golfplaten genoemd. Een plexiglas golfplaat is een glasheldere kunststof plaat die daglicht goed doorlaat. Bij thyssenkrupp Plastics Nederland ontwikkelen we speciale acrylaat golfplaten van PLEXIGLAS® Resist. Dit is een versterkte materiaalsoort die ongedeerd blijft in hagel, storm en ijzel. Een perfecte plaat om bij bouwprojecten in de buitenlucht te gebruiken!

Wat zijn plexiglas golfplaten?

Op steeds meer plekken wordt er gekozen voor plexiglas golfplaten als vervanging voor glas. Deze razendpopulaire platen zijn veel sterker dan glas én een stuk goedkoper dan glas. Bovendien is dit materiaal veel eenvoudiger te bewerken, omdat het niet zomaar splintert. Zet u een plegixlas plaat naast een glasplaat neer en tilt u deze beide een voor een op? Dan zult u merken dat plexiglas een stuk lichter is, waardoor het gemakkelijker is om platen van dit materiaal te monteren.

Voordelen van PLEXIGLAS® Resist

PLEXIGLAS® Resist is een zeer prettig soort materiaal, zeker als u op zoek bent naar stevige plexiglas golfplaten voor op uw tuinhuis, op uw terras, bij de pergola of als overkapping van uw veranda. Wat zijn de voordelen van PLEXIGLAS® Resist voor uw golfplaten?

  • Het is een zeer transparante materiaalsoort

  • Kan tegen alle soorten weersomstandigheden

  • Is geschikt voor lasersnijden en het polijsten van randen

  • Het is een echt alternatief voor polycarbonaat

  • Dit materiaal is zeer betaalbaar, zeker als het wordt vergeleken met glas

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe golfplaten 

Passen plexiglas golfplaten helemaal bij wat u in gedachten heeft voor het bouwproject? Dat snappen we, want het is een prachtige, heldere materiaalsoort! Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan, zodat u een goed beeld heeft van het totale kostenplaatje. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0165 - 585634 of door een e-mail te sturen naar  bouw.plastics.mx.nl@thyssenkrupp-materials.com.