thyssenkrupp Plastics Nederland nieuws

Als u graag op de hoogte blijft van nieuwe producten in ons programma, acties, beursdeelnames, producttrainingen en algemene bedrijfsmededelingen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Hieronder vindt u onze eerder verstuurde nieuwsbrieven:

Kunststoffen geschikt voor contact met voedsel.

Wij bieden ten behoeve van de voedingsmiddelen industrie industrie een breed programma kunststof halffabrikaten. Variërend van standaard kunststof platen en staven tot aan bewerkte kunststoffen op maat.

Klik hier voor de hele nieuwsbrief

thyssenkrupp Plastics @ De Aqua Nederland Vakbeurs 2018

Bent u geïnteresseerd in watermanagement, waterbehandeling en watertechnologie? Dan nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op de vakbeurs Aqua Nederland van 13 t/m 15 maart 2018.

Klik hier voor meer info over de Aqua Nederland vakbeurs.

Foamlite P; een lichtgewicht met grote voordelen

Foamlite P, speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij constructiemateriaal met een laag gewicht en tegelijkertijd een hoge mechanische stabiliteit gewenst is. Een geschuimd materiaal met een gesloten celstructuur.....

Klik hier voor de hele nieuwsbrief

thyssenkrupp Plastics trekt een nieuwe jas aan.

thyssenkrupp Plastics Nederland is uw partner voor kunststof halffabrikaten. Wij leveren u een ruim assortiment kunststoffen en toebehoren. Wij zijn de officiële distributeur van vele gerenommeerde A-merken en producten. Wij bieden u een totaaloplossing ......

Klik hier voor de hele nieuwsbrief

naar boven