Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

kunststof leiding systemen GF project membraan afsluiter

Marktsegmenten

Kunststof kent vele toepassingen in diverse markten. Het totaalconcept in kunststoffen van ons transformeren wij de vele toepassingen van kunststof in oplossingen op maat. Deze oplossingen komt u tegen in verschillende markt segmenten. Op deze pagina vindt u een overzicht van de industrieën waarin wij actief zijn.

Meer informatie betreffende toepassingen binnen bepaalde industrieën kunt u vinden door te klikken op onderstaande marktsegmenten.

Apparatenbouw & tankbouw

Veel kunststof plaatmaterialen en leidingsystemen vinden hun toepassing in de apparatenbouw en tankbouw. Onze kunststoffen hebben een uitstekende chemische resistentie, hebben een gering gewicht en kunnen eenvoudig worden verwerkt.

Klik hier voor meer info

Chemische procesindustrie

Onze kunststof leidingsystemen en platen zijn corrosiebestendig en vanwege de uitstekende chemische bestendigheid geschikt voor het transport of opslag van agressieve media in de procesindustrie.

Klik hier voor meer info

Installatietechniek en Infra

Vanwege o.a. de corrosievastheid, eenvoudige verwerking en snelle montage worden zowel kunststof platen alsook kunststof leidingsystemen veel toegepast in de installatietechniek en de infra.

Klik hier voor meer info

Galvanische industrie

In de galvanische industrie worden vanwege de uitstekende chemische resistentie veel kunststof leidingsystemen en plaatmaterialen toegepast.

Klik hier voor meer info

Machinebouw

Bij machinebouw denken wij al snel aan bewerkte kunststof producten zoals o.a. tandwielen. Ook deze technische kunststoffen behoren tot ons leveringsprogramma. PA, POM, PETP, HMPE, PTFE, PEEK, PVDF, PP, PE, PVC zijn leverbaar in zowel platen, volstaven, holstaven en profielen.

Klik hier voor meer info

Scheepsbouw

De voordelen van kunststof leidingsystemen in de scheepsbouw zijn groot: geen corrosie, geen onderhoud, laag gewicht en snelle installatie.

Klik hier voor meer info

Semicon en Life Science

In de semi-conductor- en life science industrie zijn de reinheidseisen zeer hoog. Onze hoogwaardige leidingsystemen voldoen hier op alle punten aan. High Purity producten worden in cleanrooms geproduceerd en dubbel verpakt.

Klik hier voor meer info

Voedingsmiddelen industrie

Hygiëne is een belangrijk aspect binnen de voedingsmiddelenindustrie. Onze kunststof leidingsystemen zijn zeer geschikt voor toepassing in CIP-reinigingsinstallaties. Ook voor koelingapplicaties zijn er optimale oplossingen in kunststof.

Klik hier voor meer info

Waterbehandeling

Wij leveren complete leidingsystemen voor industriële waterbehandeling en voor waterbehandeling in de publieke sector zoals drinkwaterproductie, rioolwaterzuiveringen en zwembaden.

Klik hier voor meer info

Medische toepassingen

In nauwe samenwerking met fabrikanten bieden wij een gamma kunststoffen, specifiek ontwikkeld voor de medische industrie. Naast de gekende standaardmaterialen zoals PTFE, PEEK, PET etc. is het gamma kunststoffen nu uitgebreid met een aantal materialen die zeer specifiek ingezet kunnen worden in medische toepassingen.

Klik hier voor meer info

naar boven