Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

kunststof ventilatie / afzuig leiding systemen
kunststof ventilatie / afzuig leiding systemen
kunststof ventilatie / afzuig leiding systemen

Kunststof ventilatie leidingsystemen

Wij leveren diverse kunststof leidingsystemen die niet alleen voldoen aan alle wettelijke bepalingen zoals deze gesteld worden voor de chemie en industrie, maar ook de wettelijke voorschriften voor levering en verwerking van vloeibare, vaste en gasvormige stoffen. Onze meet & regelsystemen maken het mogelijk om uw processen te bewaken en indien nodig aan te sturen.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande categorieën.

PVC-U ventilatie leidingsystemen

PVC-U biedt voor veel toepassingen de beste prijs / prestatieverhouding. PVC is uitermate geschikt voor corrosieve en agressieve omstandigheden en is dan ook het meeste gebruikte kunststof luchtbuis systeem.

klik hier voor meer info

PVC-C ventilatie leidingsystemen

PVC-C (nagechloreerd PVC) onderscheidt zich van PVC-U voornamelijk door een verbeterde chemische en temperatuurbestendigheid. PVC-C is vooral geschikt voor het transport van media bij hogere temperaturen.

klik hier voor meer info

PE ventilatie leidingsystemen

PE is een zeer sterk en taai materiaal met een laag temperatuursbereik tot -50°C, uitstekende chemische bestendigheid en een lage vochtabsorptie. Dit maakt het een veelzijdig systeem met tal van mogelijkheden.

Klik hier voor meer info

PP ventilatie leidingsystemen

PP is een kunststof met een hoge slagvastheid, een hoog temperatuursbereik tot +90°C, een uitzonderlijke goede chemische resistentie en een extreem lage vochtabsorptie. Dit het een veelzijdig ventilatie systeem.

Klik hier voor meer info

PVDF ventilatie leidingsystemen

PVDF beschikt over een hoge mechanische sterkte en stijfheid als ook over een hoge slijtvastheid. PVDF kan gebruikt worden in de zwaar chemische industrie, vooral op plaatsen waar RVS het af laat weten.

Klik hier voor meer info

PPs ventilatie leidingsystemen

PPs (flame resistant) is een met brandvertragers uitgerust homopolymeer polypropyleen. PP moeilijk ontvlambaar/flame resistant is geschikt voldoen aan speciale voorschriften betreffende brandbeveiliging.

Klik hier voor meer info

De materiaalkeuze van de toegepaste kunststof is afhankelijk van de chemische belasting, brandveiligheid (PVC is soms minder wenselijk i.v.m. extreme rook-/gasontwikkeling), binnen- of buitenopstelling, temperatuur- en volumebereik en uiteraard de voorkeur van de opdrachtgever. Graag denken wij met u mee en brengen een advies uit welk type kunststof afzuiging afzuigkanaal voor u het meest gunstig is. Graag ontvangen wij bij uw aanvraag een schets of tekening met foto's van de afzuiging en een overzicht van de chemische en thermische belasting.

naar boven