Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

kunststof leiding systemen GF project membraan afsluiter
kunststof ventilatie / afzuig leiding systemen

Toebehoren voor leidingsysytemen

Ter completering van het uitgebreide leveringsprogramma leidingsystemen hebben wij diverse toebehoren in het pakket. Naast de nodige lijmen en reinigers, een brede serie flenzen in diverse uitvoeringen met de bijhorende afdichtingsringen of pakkingen. Tevens vindt u in dit programma allerlei buisklemmen en buisbeugels voor de bevestiging van uw leidingsysteem.

 

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande categorieën.

Lijmen & reinigers

Lijmen van kunststof leidingsystemen is een even bekende als perfecte verbindingsmethode. Bij zorgvuldige en correcte voorbehandeling en werkwijze kunnen met name PVC, PVC-C en ABS buizen uitstekend worden verlijmd. Ook hierbij stellen wij hoge eisen en hebben voor Tangit® gekozen. Bij transport van specifieke zuren is de zogenaamde DYTEX® lijm en reiniger aan te raden. Voor ABS en PVC-C hebben wij speciale lijmsoorten voorradig.

Klik hier voor meer info

Buisklemmen & afstandhouders

Heeft u hulpmiddelen nodig om uw leidingsysteem vast te zetten? Kies dan voor de praktische buisklemmen GF. In ons pakket hebben wij PP en PE buisklemmen en afstandhouders die geschikt zijn voor buizen van 10 mm tot wel 400mm in diameter.

Klik hier voor meer info

naar boven