Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Kunststof profielen

Al onze kunststof profielen bezitten gelijkwaardige materiaaleigenschappen als onze platen en lasdraad. Hierdoor wordt een optimale verwerking van onze profielen gegarandeerd. Kunststof profielen worden veel toegepast in de tank- en apparatenbouw.

Wij bieden u het breedste pakket van industriële kunststoffen in Nederland. Van standaard engineering tot high performance kunststoffen en van glasvezelversterkte kunststoffen tot extreem slijtvaste elastomeren kunststoffen, veelal uit voorraad leverbaar.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande categorieën.

PE (Polyethyleen) profielen

PE (Polyethyleen) heeft een lage dichtheid in vergelijking met andere thermoplastische materialen. Polyethyleen is taai, ook bij lage temperaturen, neemt geen vocht op. Deze universele kunststof bezit zowel een uitstekende chemische bestendigheid als een goede slagvastheid bij lage temperaturen.

Klik hier voor meer info

PP (Polypropeen of Polyproyleen) profielen

PP (Polypropeen of Polypropyleen) is een materiaal voor uiteenlopende toepassingen. Het combineert voortreffelijke chemische resistentie met een laag gewicht en over het algemeen prima mechanische eigenschappen.

Klik hier voor meer info

PVC-U (Polyvinylchloride) profielen

PVC-U (Polyvinylchloride) is een harde, chemisch zeer resistente kunststof met een herkenbare donkergrijze kleur. Het materiaal laat zich prima lijmen, lassen, zetten, draaien, frezen en boren waardoor een breed toepassingsgebied wordt gecreëerd.

Klik hier voor meer info

naar boven