Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Lichtkoepels en opstanden

Lichtkoepels zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen en uitvoeringen. Voor een optimale beheersing van het klimaat in de onderliggende ruimte kan er gekozen worden voor een ventilerende koepel.

Lichtkoepels zijn niet alleen een aanwinst voor woningen, scholen en zorginstellingen, maar ook voor kantoorpanden en hallen.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op één van de onderstaande categorieën.

 

 

Acrylaat lichtkoepels

Acrylaat lichtkoepels kenmerken zich vooral door een hoge lichtdoorlaatbaarheid. Deze koepels laten zelfs meer licht door dan glas. Daarnaast is het materiaal uitermate goed bestand tegen weersinvloeden, wat de levensduur van deze koepels verzekert Van enkelwandig tot drie-wandig, helder of opaal, rond, vierkant, bolvormig, piramidaal: acrylaat lichtkoepels zijn verrassend veelzijdig.

 

 

Polycarbonaat lichtkoepels

Polycarbonaat lichtkoepels zijn uitzonderlijk sterk. (wel 300 x sterker dan glas), temperatuurs- en UV bestendig. Ook vergelen ze niet na jaren gebruik. Net als acrylaat koepels zijn de PC koepels ook in vele varianten leverbaar. Door het brandvertragende gedrag van de PC koepels zijn ze ook ideaal als toepassing voor vluchtwegen.

 

 

Opstanden lichtkoepels

Opstanden lichtkoepels naast de PVC opstanden kunnen wij u ook polyester opstanden leveren. Het grote verschil met PVC opstanden is de dak-uitsparing. Voor de dak-uitsparing van een polyester opstand neemt u de dagmaat + 25 cm. De polyester opstanden zijn wel duurder in aankoop dan de PVC opstanden.

naar boven