Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Onderdakfolies

Er zijn verschillende soorten hellende daken - maar slechts één juiste oplossing om een maximum aan zekerheid, betrouwbaar en energiebesparing te bieden: DELTA®

Hieronder vindt u een overzicht van alle onderdakfolies in ons gamma met een korte technische toelichting.

 

DELTA® MAXX (PLUS)

Delta Maxx Plus

De onderdakfolie DELTA®MAXX PLUS is een damp-open, capillaire onderdakfolie met geïntegreerde kleefstrook. Optimale scheurvastheid. Geschikt voor hellende daken met isolatie op de volledige keperhoogte. Ook als beschotbescherming geschikt.

DELTA® VITAXX (PLUS)

Delta Vitaxx Plus

De gewapende onderdakfolie DELTA® VITAXX PLUS voor hellende daken met of zonder onder verluchting, op kepers of dakbeschot. Met dubbele geïntegreerde kleefstrook.

DELTA® NEO VENT (Plus)

Delta Neo-Vent

De onderdakfolie DELTA® NEO VENT PLUS is een dampopen onderdakfolie voor de bescherming van alle hellende daken. Plus met dubbele geïntegreerde kleefstrook.

DELTA® VENT N

DELTA® VENT N is een dampopen onderdakfolie voor volledige geïsoleerde hellende daken. 

DELTA® EXXTREM

Delta-Exxtrem

DELTA® EXXTREM is een de onderdakfolie voor maximale bescherming bij zonnepanelen of recuperatiepannen. Hoge UV- en temperatuurbestendige, dampopen beschermingsbaan. Wordt gebruikt als optimale onderlaag bij ingebouwde zonnepanelen en bij oude Boomse of holle pannen. Ook beschikt voor wachtgevels.

DELTA® FOXX PLUS

Delta Foxx Plus

De waterdichte, dampopen onderdakfolie DELTA® FOXX PLUS met geÎntegreerde kleefstrook. Voor daken met een lage helling.

DELTA® FOL PVE

Delat Fol PVE

De zwarte, drielaagse waterdichte onderdakfolie DELTA® FOL PVE voor het verluchte dak.

DELTA® VENT G

DELTA® VENT G is een regenscherm voor gesloten gevels. Dankzij het versterkingsraster kan het regenscherm zonder OSB platen geplaatst worden, de isolatie wordt stevig op haar plaats gehouden.

DELTA® VENT G is een 4-laagse, versterkte, soepele folie met een hoge dampdoorlaatbaarheid en water- en slagregendicht. De folie kan in direct contact geplaatst worden met de thermische isolatie.

naar boven