Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Gevelfolies

Betere vooruitzichten bij gevelconstructies " met DELTA® Wandfolies"

DELTA® FASSADE (plus) DELTA® FASSADE S (plus) is een UV- bestendige, diffusie- open folie voor de bescherming van de isolatie bij gevelconstructies met open voegen. Bij gevels met gesloten voegen wordt doorgaans DELTA® VENT N of DELTA® VITAXX (plus) gebruikt. Meer informatie over deze 2 folies vindt u onder rubriek onderdakfolies

Hieronder vindt u een overzicht van de gevelfolies in ons gamma met een korte technische toelichting.

DELTA® Fassade (plus)

De UV- bestendige en diffusie- open gevelfolie DELTA® Fassade (Plus) voor de bescherming van de isolatie bij gevelconstructies met open voegen

DELTA® Fassade S (plus)

DELTA® Fassade S (plus) is geschikt voor gevels met open voegen tot 50 mm en een verhouding voeg - bekleding gaande tot 40%. Het waterdichte vlies en de duurzame UV-bestendigheid zorgen voor een zekere bescherming, een Sd-waarde van slechts 0,02 m waarborgt een dampdoorlaatbaarheid. Hiermee is de functie van de gehele wandopbouw verzekerd alsmede een duurzaam droogblijvende thermische isolatie.

DELTA®-Vent G

DELTA® VENT G is een regenscherm voor gesloten gevels. Dankzij het versterkingsraster kan het regenscherm zonder OSB platen geplaatst worden, de isolatie wordt stevig op haar plaats gehouden.

DELTA® VENT G is een 4-laagse, versterkte, soepele folie met een hoge dampdoorlaatbaarheid en water- en slagregendicht. De folie kan in direct contact geplaatst worden met de thermische isolatie.

DELTA® VENT N

DELTA® VENT N is een dampopen onderdakfolie voor volledige geïsoleerde hellende daken. 

DELTA® Fassade B

DELTA® FASSADE B is een brandwerende, damp- open, UV- bestendige folie voor de bescherming van de isolatie bij gevelconstructies met open voegen tot 20 mm en maximaal 20%.

Gedrag bij brand: Euroklasse B volgens norm 13501-1. Zeer lage ontvlambaarheid, beperkte vlamverspreiding. Zelfdovende folie dus geen vlamvoortplanting .De waterdichte vliesbekleding en de duurzame UV-weerstand zorgen voor een ideale bescherming van de invloeden van buitenaf, de Sd-waarde van slechts 0,02 m verzekert de dampdoorlaatbaarheid van binnenuit. Daardoor wordt de functionaliteit van de opbouw en een permanent droge isolatie gegarandeerd.

DELTA® FOL SP

DELTA® FOL SP is een dampdoorlatend, gepferforeerd en gewapende LDPE folie voor tijdelijke windbeglazing. 

naar boven