Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

DELTA ® toebehoren

DELTA® toebehoren is de perfecte aanvulling voor het omvangrijke DELTA-Dakprogramma.

Hieronder een overzicht van de DELTA® toebehoren voor onderdakfolies, wandfolies, damp-en windschermen en noppenbanen in ons gamma.

DELTA POLY BAND P100

De DELTA® POLY- BAND P100  is een kleefband met aluminiumlaag voor DELTA-REFLEX (PLUS). Kleefband in polypropyleen met aluminiumlaag, scheurbestendig, goede kleefkracht. Bestand tegen veroudering.

DELTA LIQUIXX

DELTA® LIQUIXX is een gebruiksklare pasta-achtige functionele coating om luchtdichte aansluitingen te maken tussen DELTA® Lucht- en Dampschermen met o.a. zijwanden en buisdoorvoeren .Het heeft een ingebouwde drogingsfactor: kleur wisselt van licht- naar donkerblauw. Veroorzaakt geen onderbreking in het verwerkingsproces voor het uitharden (isolatie kan direct geplaatst worden).

DELTA® KOM BAND K15

DELTA® KOM BAND K15 is voor de aansluiting van damp- en windschermen op muren. v

DELTA® FASSADE TAPE FAS 60 & FAS 100

DELTA® FASSADE TAPE FAS 60/100 is een UV-bestendige kleefband voor het verkleven of herstellen van alle DELTA-FASSADE folies. Extreem goede weerstand tegen veroudering.

PES vlies met speciale UV-bestendige acrylaat coating en een acrylaat kleefstof als hechtingsmateriaal.

DELTA® BUTYL BAND B15

DELTA® BUTYL BAND B15 Perfecte toepassing voor duurzame verkleving van overlappingen. 

DELTA® MONO BAND

DELTA® MONO BAND is eenzijdige kleefband voor de verkleving van overlappingen en het herstellen van alle DELTA-Dampschermen. Speciaal voor binnengebruik. 

DELTA® MULTI BAND M60

DELTA® MULTI BAND M60 is een universele kleefband met de hoogste kleefkracht.  Bestand tegen veroudering. Voor binnen- en buitengebruik.

DELTA® DUO TAPE 38

DELTA® DUO TAPE 38 is een gewapende acrylaat kleefstof zonder oplosmiddelen met een beschermfolie.Dubbelzijdige kleefband voor de verkleving van overlappingen van lucht- en dampschermen en voor aansluitingen op vergelijkbare ondergronden. 

DELTA® SB 40/60

DELTA® SB 40/60 is een eenzijdig klevende afdichtingsband ter voorkoming van waterinfiltraties via de bevestigingsschroeven.

DELTA® FLEXX BAND F100

DELTA® FLEXX BAND F100 

Optimaal kleefvermogen en hoge rekbaarheid. Bijzonder geschikt voor bochten en hoeken. FLEXX BAND F100 heeft een hoge weerstand en is bijzonder soepel.

DELTA® THAN

DELTA® THAN

Universele lijm. Goede verkleving van overlappingen. Duurzame, elastische lijm.

DELTA® TIXX

DELTA® TIXX

Duurzaam elastische lijm. Zonder het gebruik van aandruklat. Speciale lijm, duurzaam elastisch, oplosmiddelvrij.

DELTA® FOXX PREN

DELTA® FOXX PREN is voor het verkleven van DELTA FOXX.

naar boven