Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Folies

thyssenkrupp Plastics Nederland is uw deskundige partner voor folies en dekzeilen. Wij bieden u een productassortiment aan dat voldoet aan de verschillende vragen uit de praktijk.

De laatste jaren is er een sterke tendens op de markt naar het gebruik van foliemateriaal o.a. als onderdaktoepassing. De regulatie van de vochthuishouding wordt steeds belangrijker. Onze folies beantwoorden aan de Europese normen en zijn uitvoerig getest, waardoor we voor elke toepassing de ideale folie kunnen leveren.

thyssenkrupp plastics is een erkende verdeler van de Delta® dak en wandfolies - DPC® - EPDM- HDPE en LDPE folies. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van alle folies in ons assortiment. 

Het directe persoonlijke contact, grote voorraden, scherpe prijzen en goede garantie voorwaarde vormen de unieke koppeling voor de gewaardeerde relatie met u als klant.

naar boven